Головна  →  Новини  →  20 листопада 2015

Учні спецшколи-інтернату №25 Оболонського району стали лауреатами у XXIV Київському міському фестивалі “Повіримо у себе” дітей та молоді з функціональними обмеженнями

В Києві надають усі можливості для всебічного розвитку дітей та молоді з особливими потребами. Яскравим прикладом столичної турботи став  фестиваль дитячої творчості «Повіримо у себе». Він надає змогу не тільки продемонструвати свої здібності, повірити у себе, знайти сили для нових досягнень, а також сприяє адаптації, залученню до активного життя, спілкуванню з оточенням.

12 листопада 2015 року  в Оболонській районній в місті Києві державній адміністрації відбувся XXIV Київський  міський фестиваль «Повіримо у себе» дітей та молоді з функціональними обмеженнями Оболонського району м. Києва.

Учні спецшколи-інтернату №25 також взяли  участь у фестивалі. В рамках національно-патріотичного виховання в спецшколі-інтернаті № 25 відбувається планомірна виховна діяльність, спрямована на формування у вихованців почуття патріотизму,  доброго відношення до Батьківщини. Учні четвертих класів виконали українську народну пісню «Годі браття сумувати»,  яка супроводжувалася хореографічною постановкою учнів підготовчого та першого класів (підготовкою займалися талановиті педагоги: музичний керівник та керівник танцювального гуртка). Дует з хореографічною постановкою стали лауреатами фестивалю та отримали дипломи, дві статуетки «Лауреат Оболонського районного фестивалю «Шлях до зірок» та різні подарунки.

Саме фестиваль дитячої творчості «Повіримо у себе» відкрив двері до суспільства сотням хлопчиків і дівчаток з різними функціональними обмеженнями і дав змогу повірити у свої сили, знайти друзів, обрати професію і відшукати шляхи до самовираження у цьому світі.

Перейти до спискуВерсiя для друку