Головна  →  Новини  →  7 травня 2014

Фестиваль туризму і краєзнавства «Перехрестя воєнних доріг»

Фестиваль туризму і краєзнавства «Перехрестя воєнних доріг»

Фестиваль туризму і краєзнавства «Перехрестя воєнних доріг» започаткований з метою залучення дітей і підлітків до активного вивчення історії та культури рідного краю, дослідження його природних компонентів і комплексів; забезпечення всебічного розвитку виховання та навчання засобами туризму і краєзнавства; сприяння пізнавальній діяльності дітей.
    Фестиваль присвячений Дню Перемоги та 70-річчю визволення України від фашистських загарбників.
Захід проводився на території Тригірського лісництва біля села Дениші Житомирської області, на мальовничих берегах річки Тетерів з 30 квітня по 4 травня. 
Учасниками фестивалю стали гуртківці відділу туризму і краєзнавства, відділу біології, авіо-космічного центру відділу технічної творчості, інформаційно-творчого агенства "ЮН-ПРЕС", а також учні ЗОШ села Дениші, студенти Київського університету ім. Б.Грінченка та Київського національного економічного університету, батьки вихованців. 
   Під час фестивалю учасники долучилися до занятть з видів туризму, скелелазіння, спортивного орієнтування, краєзнавства, а також майстер-класів, екскурсій до краєзнавчих об'єктів. Цікава змістовна програма згуртувала навколо себе понад 250 гуртківців та їх батьків.

Фото

Перейти до спискуВерсiя для друку