Головна  →  Новини  →  27 листопада 2015

Урочистий концерт та благодійний ярмарок провели в Святошині

25 листопада на базі спеціалізованої школи №76 ім. О. Гончара відбувся урочистий концерт з нагоди Дня Гідності та Свободи та благодійний ярмарок, які ініціювала та провела  районна рада старшокласників. До заходів долучились усі заклади освіти Святошинського району,  районні організації учасників АТО, представники міської спілки учасників АТО та святошинська громада

 «За короткий проміжок часу – одне десятиріччя – Україна пережила надзвичайно важливі події, які відіграли значну роль в остаточному формуванні національної свідомості та переосмисленні національної ідеї. Ми довели, що ідеали свободи, рівності та братерства для України, як і для всього прогресивного світу, - найвищі цінності, які українці готові захищати, і захищають, зі зброєю в руках», - цими словами голови Святошинської районної в місті Києві державної адміністрація Іллі Сагайдака розпочався урочистий захід.

У Святошині наразі функціонує 6 громадських організацій військовослужбовців АТО, зареєстровано 893 сім’ї військовослужбовців АТО, 494 учасника бойових дій та 377 мобілізованих учасників АТО. Це саме ті люди, які своїми вчинками кожного дня доводили і доводять, що вони справжні патріоти України – гордість святошинців та всієї країни.

Під час концерту глядачі почули неповторні дитячі голоси, насолодилися безпосередністю малюків Зразкового художнього колективу ансамблю народного танцю «Любавушка», побачили чарівний виступ учасників Народного художнього колективу ансамблю естрадно-спортивного танцю «Стелз», захоплюючий танцювальний  номер Зразкового ансамблю сучасного танцю «Едельвейс» та дивовижну композицію Народного  художнього колективу хореографічного ансамблю «Сонечко».

На ярмарку учнівська молодь запропонувала гостям заходу різноманітні смаколики, поробки та картини, які шанувальники дитячої творчості могли придбати. Всі зібрані кошти, а це 30 011 грн, організатори благодійного ярмарку передали через районні організації ветеранів АТО родинам загиблих в зоні АТО святошинців Оганеса Петросяна та Артема Приходька.

Вічна слава героям!

Перейти до спискуВерсiя для друку