Головна  →  Новини  →  8 травня 2014

IV зліт юних волонтерів Печерського району

IV зліт юних волонтерів Печерського району

30 квітня 2014 року в Палаці дітей та юнацтва Печерського району відбувся IV зліт юних волонтерів за участю членів Ради ветеранів Печерського району.

Володимир Брежинський – голова Ради ветеранів – прийняв звіти про роботу за 2013-2014 навчальний рік, що презентували учні 24 шкіл району.

З вітальним словом до присутніх звернулися заступник голови Печерської райдержадміністрації Олександр Федоренко та начальник управління освіти Алла Ратушна.

Зазначимо, що 2006 року було проведено перший зліт юних волонтерів, що налічував 148 членів. Нині у 24 закладах освіти району – понад 500 юних волонтерів.

Представники волонтерського руху надають благодійну допомогу громадянам, що її потребують, приділяючи особливу увагу ветеранам Другої світової війни. Юні помічники доглядають могили воїнів, разом із ветеранами покладають квіти до пам’ятників воїнам-визволителям та на прохання ветеранів виконують посильні роботи побуту, читають їм у голос газети. Хворим, одиноким людям завжди недостатньо уваги, спілкування, саме тому вони з нетерпінням чекають юних волонтерів до себе в гості.

Наприкінці заходу учасники-волонтери привітали ветеранів святковим концертом, а найкращі загони були нагороджені почесними грамотами Ради ветеранів Печерського району.

Перейти до спискуВерсiя для друку