Головна  →  Новини районів  →  16 лютого 2016

Уроки мужності «Пам’ятаємо загиблих, піклуємось про живих»

Уроки мужності  «Пам’ятаємо загиблих, піклуємось про живих»

         15 лютого 2016 року  - 27 річниця виведення військ з Афганістану. З кожним роком все далі історія віддаляє нас від вогняних років афганської війни. Але час непідвладний викреслити з нашої пам’яті героїчні подвиги, приклади мужності і вірності військовому обов’язку, які продемонстрували тисячі відданих синів і дочок України.

         В гімназії «Міленіум» № 318 було проведено уроки мужності  «Пам’ятаємо загиблих, піклуємось про живих». До гімназії завітали почесні гості: Кравчук Микола Михайлович, полковник у відставці, який проходив службу у м. Кабулі, був начальником відділу кадрів військово-повітряних сил 40-ї Армії, нагороджений орденами: «За службу Батьківщині», «За бойові заслуги», орденом «Данила Галицького» та льотчик-снайпер,кавалер орденів «Червоної Зірки» та «Святого Георгія» Яремчук Віктор Григорович, полковник у відставці.

        Учні з задоволенням, затамувавши подих,  слухали розповіді воїнів-миротворців. З глибокою шаною гімназисти схилили голови перед пам’яттю тих, хто загинув та  з вдячністю звернулись до тих,  хто живе поряд з нами.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку