Головна  →  Новини  →  15 травня 2014

Володимир Бондаренко взяв участь у відкритті VІІІ Всеукраїнського фестивалю науки

Володимир Бондаренко взяв участь у відкритті VІІІ Всеукраїнського фестивалю науки

До 16 травня в «Експоцентрі України» (павільйон 23) за адресою просп. Академіка Глушкова, 1 триватиме VІІІ Всеукраїнський фестиваль науки. На урочистому відкритті заходу побував очільник КМДА Володимир Бондаренко.

Під час свого візиту голова КМДА оглянув презентації інноваційних розробок і поспілкувався з винахідниками.

«Ми будемо звідси брати все, що адаптується до міського господарства, і застосовувати вироби у тих сферах господарства, які зможуть це сприйняти», – зазначив Володимир Бондаренко.

Метою проведення фестивалю науки в Україні є широке інформування суспільства про наукові досягнення й практичні розробки вітчизняних наукових установ і вищих навчальних закладів. Загалом у рамках фестивалю передбачено проведення багатьох різноманітних за формою і змістом заходів, розрахованих на різні категорії учасників, – дні відчинених дверей в академічних установах і вищих навчальних закладах, виступи провідних вітчизняних й іноземних учених із популярними лекціями, виставки, екскурсії до лабораторій і музеїв, засідання круглих столів, презентації інноваційних розробок, демонстрації науково-популярних фільмів тощо.

У рамках VІІІ Всеукраїнського фестивалю науки заплановано проведення понад 1 000 заходів, які відбудуться в Києві, обласних і районних центрах України. Програма заходів Фестивалю й детальна інформація – на веб-сайті: www.festival.nas.gov.ua

Організаторами фестивалю - Національна академія наук України, Міністерство освіти і науки України, Державне агентство з питань науки, інновацій та інформатизації України, Національна академія медичних наук України, Національна академія педагогічних наук України, Національна академія аграрних наук України, Національна академія правових наук України, Національна академія мистецтв України, Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Національний технічний університет України «КПІ», Національний центр «Мала академія наук України».

Перейти до спискуВерсiя для друку