Головна  →  Новини районів  →  16 березня 2016

Вітаємо з ювілеєм директора гімназії № 191 ім. П.Г.Тичини Ніну Георгіївну Дроздович!

16.03. 2016. Від щирого серця вітаємо з ювілеєм прекрасну Людину, Учителя, Директора гімназії № 191 ім. П.Г. Тичини  – Дроздович Ніну Георгіївну!
Про таких, як вона, кажуть: «Учитель від Бога!» А ми впевнено додаємо: «Директор від Бога!» Здається, немає нічого такого, чого б Ніна Георгіївна не могла, не вміла, що було б їй байдужим. До чого б не торкнулася ця тендітна жінка, усе оживає, окрилюється, усміхається, цвіте. Гімназія потопає в зелені і різнобарв’ї квітів, як у вінку: зелений садок, водограй, квіти на підвіконнях у коридорах, кабінетах – усе росте, буяє…

Щоразу приємно повертатися сюди, де на тебе чекають, де ти незамінний. Тебе цінують, шанують, вдячні за твою працю. Кожна нарада, яку проводить Ніна Георгіївна, розпочинається словами: «Хочу подякувати…», або «Оголошую подяку…», чи «У нас сьогодні свято, бо є перемога…», а ще «Вітаю з днем народження…».

Кожен навчальний рік починається «засівом»  – жито, пшениця, цукерки – і побажанням добра, злагоди, успіху всій гімназійній родині.

Саме Ніна Георгіївна змогла створити такий професійний, творчий і успішний колектив. Обраний нею і вчителями шлях непростий – це шлях саморозвитку й самовдосконалення. Адже щоб мати право навчати – потрібно самому вчитись увесь час. І зростати не тільки професійно, а й у царині виховання, мислення, почуттів.

Працю нашого директора високо цінують у суспільстві. Ніна Георгіївна удостоєна почесного звання «Заслужений працівник освіти України», нагороджена знаком «Відмінник освіти України», багатьма грамотами й подяками.

Ніна Георгіївна – це приклад для наслідування: завжди спокійна, стримана, вишукана, з витонченим смаком.

Погляд уважний, вимогливий, але блакить очей випромінює доброту і щирість. Вона вміє створити затишок в гімназії, оточити турботою нас, учителів, і своїх  вихованців.

Висока ерудиція та емоційність, аристократизм і працьовитість, невичерпна глибина знань, безмежна любов до землі, до України – ось риси, які визначають справжню Особистість – нашого Директора!

Многая літа, Вам, шановна Ніно Георгіївно!

Перейти до спискуВерсiя для друку