Головна  →  Новини  →  20 травня 2014

Сузір'я Палацу

Сузір'я Палацу

Сузір'я Галактики складаються з великих і маленьких зірок, «Сузір'я Палацу» ж об'єднує маленькі та великі творчі досягнення вихованців, які щорічно з'являються в його освітньому просторі.
Діти, підлітки, юнаки та дівчата, які досягли певних успіхів — це справжні «Зірки Палацу».
Місія конкурсу «Сузір'я Палацу» — сприяти розвитку та підтримці обдарованих і талановитих гуртківців, розвитку та реалізації їх соціальної активності, згуртуванню всіх співробітників Палацу в їх прагненні до професійного та соціального самовдосконалення.
У 2007 році 30 гуртківців, у 2008 році - 39, у 2009 році — 25, у 2010 році — 23, у 2011 році 33, 2012 році — 42, 2013 році - 41 отримали вищу відзнаку для дітей «Зірка Палацу», а їх батьки — «Подяку» від дирекції Палацу за виховання дітей і співпрацю з Палацом.

 Урочиста церемонія нагородження 2014

14 травня 2014 року в Київському Палаці дітей та юнацтва відбулося нагородження кращих гуртківців за підсумками року. 47 самобутніх зірок додали яскравості незгасному сузір'ю талантів нашого рідного Палацу. Серед почесних гостей на свято завітали: Володимир Талашко - народний артист України, член Національної Спілки кінематографістів України. Наталія Бучинська - народна артистка України. Анатолій Суханов - актор театру і кіно, художній керівник Державної театральної школи-студії, викладач Київського національного університету театру, кіно і телебачення імені І. К. Карпенка-Карого. Тетяна Школьна - солістка Національної філармонії України, старший викладач Київського національного університету культури і мистецтв. Денис Жупник - ведучий вечірньої програми на ХІТ-FM, учасник телепроекту «Голос Країни». Андрій Скицюк – кандидат медичних наук. Олена Пахульчик – п’ятиразова чемпіонка світу, двократна призерка Олімпійських ігор з вітрильного спорту. Юрій Святський – майстер-спорту України, чемпіон України з картингу.
З вітальним словом до педагогів, батьків, гуртківців та гостей свята звернулася директор Палацу Оксана Добровольська. 
Вітаємо яскраве сузір'я переможців!

Фото

Перейти до спискуВерсiя для друку