Головна  →  Новини районів  →  23 березня 2016

Незмінна четвірка «LADY DANCE» НВК «Домінанта – переможці чемпіонату з черлідингу

19 березня 2016 р. у актовій залі Київського технікуму готельного господарства (вул. Жмаченко, 26) відбувся яскравий захід – Чемпіонат Дніпровського району міста Києва з черлідингу серед команд загальноосвітніх навчальних закладів міста Києва.

У цьому яскравому святі спортивного танцю взяли участь кращі колективи з черлідингу  загальноосвітніх шкіл Дніпровського району столиці, які перемогли у відбіркових турах зональних змагань Чемпіонату з черлідингу, а це команди 20 навчальних закладів Дніпровського району.

У конкурсній програмі змагань виступали соло та дуети, квартети й команди. Учасники змагались в категоріях «джаз», «данс» та «хіп-хоп». Також, на змагання завітали представники акробатичного напряму черлідингу – виконавці «чер-соло» та «чер-станти».

Другий рік поспіль команда «LADY DANCE» з черлідингу здобуває перемогу на районних відбіркових змаганнях в номінації «Квартет». Зірковий склад учасників незмінний: Григораш Дар’я, Подчерняєва Дар’я, Гапоненко Катерина та Максименко Катерина, які під керівництвом Балджи Олени Олександрівни створили яскраву танцювальну композицію «Відкрий своє серце Україні» та майстерно виступили перед журі та глядачами. Вітаємо переможців та бажаємо нашій талановитій команді подальших перемог на майбутніх чемпіонатах з черлідингу.

Перейти до спискуВерсiя для друку