Головна  →  Новини районів  →  23 березня 2016

Всесвітній день водних ресурсів у ДНЗ №193 Оболонського району

Дошкільний навчальний заклад №193 відзначав Всесвітній (міжнародний) день водних ресурсів,  запроваджений Генеральною Асамблеєю ООН в 1993 році (резолюція № А/RES/47/193 Проведення Міжнародного дня водних ресурсів). Резолюцією відзначено, що враховуючи важливість водних ресурсів у розвитку економічної діяльності і соціального благополуччя, яка не отримує широкого усвідомлення, 22 березня кожного року оголошується Міжнародним днем води, який починає відзначатися з 1993 року.

В цей день в дошкільному закладі заплановано і проведено  заходи, які присвячені підвищенню інформованості дітлахів та їх батьків стосовно важливості збереження та освоєння водних ресурсів. В усіх вікових групах розміщено інформацію про водні ресурси, оформлено виставку дитячих робіт з даної тематики. В цей день вихованці старшої групи «Дзвіночок» - вихователь Обухова О.А., середньої групи «Живчик» - вихователь Редька Л.О., молодшої групи «Віночок» - вихователі Левченко Н.І. і Микитюк В.О. провели цікаві досліди з водою , використовуючи різноманітний матеріал. Метою проведення заходів, присвячених цій даті, є привернення уваги до проблем якості питної води, необхідності охорони водних ресурсів та їх раціонального використання. 

Протягом усієї історії люди боролися з водою і за воду. Чиста вода - глобальна проблема людства. Тому, відзначаючи День води, ми повинні пам'ятати про це і берегти наші водні ресурси.

Перейти до спискуВерсiя для друку