Головна  →  Новини районів  →  1 квітня 2016

Профорієнтаційні заходи «Обираймо професію» для учнів середніх загальноосвітніх шкіл Солом’янського району міста Києва

Профорієнтаційні заходи «Обираймо професію» для учнів середніх загальноосвітніх шкіл  Солом’янського району міста Києва

01.04.2016 року на базі  СЗШ № 26 були проведені профорієнтаційні заходи (презентацій та майстер-класи) «Обираймо професію» різних професійно-технічних навчальних закладів: ВПУ № 25 міста Києва, ДПТНЗ «Міжрегіональний центр ювелірного мистецтва м. Києва» МЦЮМ м. Києва,  КВПУ швейного та перукарського мистецтва, ДНЗ «Київське регіональне вище професійне училище будівництва», ДНЗ «Київський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою», ДНЗ «Центр професійної освіти інформаційних технологій, поліграфії та дизайну м. Києва» та інші.

У заході взяли учні середніх загальноосвітніх шкіл № 46, № 54, № 67 Солом’янського району міста Києва. Школярі мали змогу відвідати майстер-класи та презентації професій, де для них представили весь спектр профорієнтаційних послуг: інформацію щодо ринку праці, професій, які користуються попитом.

Найбільше зацікавлення викликали майстер-класи з  плетіння волосся, створення фантазійного макіяжу, фарбування нігтів, нарізання овочів, що було запропоновано КВПУ швейного та перукарського мистецтва. Хлопці були в захваті від презентації КВПУ залізничного транспорту ім. Кудряшова, а також виявили зацікавлення майстер-класом та презентацією, яку запропоновував ДНЗ «Київський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою».

Під час таких заходів учні отримують чимало корисної інформації та порад  фахівців щодо вибору професії. Юнаки та дівчата, ділячись враженнями, говорили, що побачене і почуте допоможе їм здійснити правильний професійний вибір, адже кожен мріє про успішну професійну кар’єру в майбутньому. 

Перейти до спискуВерсiя для друку