Головна  →  Новини районів  →  11 квітня 2016

Всесвітній День авіації і космонавтики в ДНЗ №249 Святошинського району

Всесвітній День авіації і космонавтики  в ДНЗ №249 Святошинського району

Чарівні спалахи Всесвіту завжди приваблювали допитливі очі людини. Пізнати непізнане, зрозуміти оточуючий світ - це здавна було мрією людства.

 Саме тому в рамках проекту «Космічні мандрівки», у дошкільному навчальному закладі № 249 відбулися заходи приурочені Всесвітньому Дню Авіації та Космонавтики.

Упродовж  проекту дошкільники були залучені до активної пізнавальної, пошуково-дослідницької, творчої діяльності з метою формування у дітей знань про Всесвіт.

Незабутньою стала екскурсія до музею авіації при НАУ для старших дошкільників. Діти мали можливість подивитися на літаки, ознайомитися з їх будовою зсередини. Захоплююча розповідь екскурсовода про історію повітряного флоту нашої держави та кожного літака окремо, доповнена можливістю відвідати салони «металевих птахів» і навіть посидіти за штурвалом, дозволила дітям поринути у цікавий та неповторний світ авіації.

Усі форми роботи з дошкільниками, відповідно проекту «Космічні мандрівки», а також заплановані заходи до Всесвітнього Дня Авіації та Космонавтики були насичені, цікаві та змістовні, вихованці отримали багато позитивних емоцій та сформували початкові уявлення про Космос, об’єкти  та явища природи планети Земля.

Перейти до спискуВерсiя для друку