Головна  →  Новини районів  →  11 квітня 2016

Участь освітян Деснянського району у толоці з озеленення та благоустрою

Участь освітян Деснянського району у  толоці з озеленення та благоустрою

         9 квітня 2016 року в рамках весняного двомісячника з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану, з метою пропаганди екологічних знань серед широких верств населення, підвищення екологічної культури мешканців у Деснянському районі пройшла районна толока.

У заходах з прибирання територій району взяли участь 5 547 осіб з числа працівників Управління освіти, навчальних закладів, представників батьківської громадськості, учнів.

Під час проведення районної весняної толоки було прибрано 116,2 га територій навчальних закладів, висаджено 68 дерев та 120 кущів, упорядковано  75 газонів та квітників, знесено 17 одиниць сухостійних та аварійних дерев, проведено санітарну обрізку 254 дерев.

Було проведено роботи зі створення ландшафтних композицій або естетичних куточків територій навчальних закладів в рамках районного огляду-конкурсу «Без верби та калини нема України» серед загальноосвітніх навчальних закладів Деснянського району.

Управління освіти Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації висловлює подяку всім учасникам районної толоки за небайдуже ставлення та особистий внесок у благоустрій територій рідного району!

Перейти до спискуВерсiя для друку