Головна  →  Новини  →  21 травня 2014

Дошкілля Святошинського району святкує День Європи

Дошкілля Святошинського району святкує День Європи

Багаторічній досвід організації Дня Європи в Україні вказує на те, що цей День поступово стає справою державного значення і відіграє непересічну роль у формуванні громадської думки в Україні про майбутнє нашої держави в європейській сім’ї народів.

17 травня 2014 року дошкільні навчальні заклади Святошинського району приймали активну участь у святкуванні Дня Європи. Свій передовий педагогічний досвід, найкращі здобутки в просторі дошкільної освіти презентували дошкільні навчальні заклади № 80, 95, 199, 390, 571. Діти дошкільного та молодшого шкільного віку з усмішками і веселим настроєм приймали участь у спортивних розвагах, індивідуальних та колективних формах роботи з художньо–естетичної діяльності (з використанням нетрадиційних технік виконання) та театралізованій діяльності.

Тож освітяни-святошинці відсвяткували День Європи з гордістю за традиції українського народу, радістю за надбання в просторі дошкільної освіти та сподіваннями на мирну співпрацю між державами , що ґрунтується на спільних цінностях та інтересах!

Перейти до спискуВерсiя для друку