Головна  →  Новини  →  21 травня 2014

Ліцей № 157 - дипломант IV Всеукраїнського конкурсу "Моральний вчинок"

15 травня 2014 року в Київському університеті імені Бориса Грінченка ліцей № 157 став почесним дипломантом церемонії нагородження переможців і призерів ІV Всеукраїнського конкурсу «Моральний вчинок».

Загальна кількість проектів-учасників, відповідно до статистичних довідок, надісланих із районів та областей, – 5134!

Проект ліцеїстів на чолі з координатором, заступником директора з виховної роботи Єрмак Тетяною Миколаївною, Президентом Ліцейної Демократичної Республіки Учнів, учнем 10-Б класу Пономарьовим Олександром «Відкрий серце добру!» став помічений експертною комісією та високо оцінений поважним журі на чолі з доктором юридичних наук, професором, заслуженим юристом України, членом-кореспондентом Національної академії правових наук України – Василем Костицьким.

Почесним гостем церемонії нагородження був перший Президент України – Леонід Макарович Кравчук. У своєму вітальному слові до переможців та учасників проекту він зазначив, що в цьому конкурсі немає переможених, адже перш за все перемогли Доброта, Людяність і Турбота в ставленні до людей, до довкілля, до минулого.

По-особливому прозвучало слово-звертання Президента ліцею Олександра Пономарьова до присутніх в актовій залі університету. Панувала надзвичайна тиша. Було відчутно, як дорослі, поважні люди розчулилися й водночас стали горді за майбутнє сучасної молоді, яка об’єднує громаду в суспільних справах задля збереження цінностей Добра, Віри, Милосердя, Любові, учить радіти за успіхи інших та допомагати тим, хто потребує допомоги. Атмосфера, що панувала під час промови Президента ліцею, залишила впевненість у тому, що сучасна молодь духовна і щира, здатна творити нову демократичну державу.

«Велика радість полягає в тому, щоб присвятити себе служінню іншим людям», – говорила Мати Тереза. «Це приклад поколінь, якою має бути Людина», – підкреслював у своєму виступі О.Пономарьов. Учителі ліцею, батьківська громада, учні переконані, що лише духовні цінності виховують у людині Людину, супроводжують її впродовж життя й роблять щасливою.

Партнерами IV Всеукраїнського конкурсу «Моральний вчинок» стало багато різноманітних організацій та благодійних фондів, Всеукраїнське товариство «Просвіта» імені Тараса Шевченка, Нафтова компанія  «Skyline Energy Development LLC» (Сполучені Штати Америки), Інститут законодавчих передбачень і правової експертизи, Всеукраїнський благодійний фонд «За гідність людини», Приватне акціонерне товариство «Оболонь» та інші, які відзначили конкурсантів та звернулися зі словами вдячності за активну життєву позицію й добрі справи, що скеровують суспільство на Взаємопідтримку, Повагу, Добро, Любов та Людяність.   

Ліцеїсти дякують за підтримку в реалізації проекту управлінню освіти Оболонського району, молодіжному лідерському об’єднанню «Соло», школам-партнерам.

Проектна робота дала можливість дітям соціалізуватися, об’єднатися навколо добрих справ, а головне – дарувати щастя іншим та радіти за їхні успіхи!

Перейти до спискуВерсiя для друку