Головна  →  Новини  →  22 травня 2014

Відбулася спільна нарада з питань розвитку дошкільної освіти

21 травня 2014 року відбулася спільна нарада спеціалістів відділів дошкільної освіти Міністерства освіти і науки України та Департаменту освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) з питань розвитку дошкільної освіти.

В роботі семінару взяли участь спеціалісти з дошкільної освіти районних управлінь освіти, районних науково-методичних центрів, керівники дошкільних навчальних закладів.

Панасюк Тамара Вікторівна – заступник директора департаменту загальної середньої та дошкільної освіти-начальник відділу дошкільної та початкової освіти Міністерства освіти і науки України розповіла про стан та перспективи розвитку дошкільної освіти в Україні.

Резенчук Наталія Володимирівна - начальник відділу дошкільної освіти та соціального захисту дітей Департаменту освіти і науки, молоді та спорту розповіла про стан та перспективи розвитку столичної освіти.

Учасники наради обговорили проблеми розвитку дошкільної освіти та шляхи їх вирішення, а також поділилися своїми думками щодо програмно-методичного забезпечення змісту дошкільної освіти, критеріїв якості дошкільної освіти, зменшення документообігу управлінців, керівників дошкільних навчальних закладів.

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку