Головна  →  Новини  →  26 травня 2014

Спортивні змагання серед дошкільників Святошинського району «Веселі старти»

Спортивні змагання серед дошкільників Святошинського району «Веселі старти»

Дошкільний період є одним з найбільш відповідальних періодів життя людини у формуванні фізичного здоров'я і культурних навиків, що забезпечують його вдосконалення, зміцнення і збереження в майбутньому. Виховання підростаючого покоління фізично здоровим-одне з найважливіших завдань сім'ї та дошкільного навчального закладу.

Саме тому завдання забезпечення фізичного, морального, соціального здоров’я дошкільнят є пріоритетним в просторі дошкільної освіти Святошинського району.

На виконання Закону України «Про фізичну культуру і спорт», «Про дошкільну освіту», реалізації змісту Базового компонента дошкільної освіти; з метою залучення дітей дошкільного віку до систематичних занять фізичною культурою, виховання в них позитивного ставлення до рухової діяльності, моральних і вольових рис характеру в дошкільних навчальних закладах та навчально-виховних комплексах «ДНЗ-ЗНЗ» Святошинського району з 16.05.2014 р. по 23.05.2014 р. пройшли змагання серед дошкільників «Веселі старти».

Спортивне свято сповнилось веселим настроєм, сміхом, радістю малюків та сподіванням дорослих на щасливу долю і здоровий дух підростаючого покоління!

Перейти до спискуВерсiя для друку