Головна  →  Новини  →  2 червня 2014

Останній дзвоник завершив навчальний марафон у НВК Домінаната

На піднесеній ноті, на одному диханні відбулося довгоочікуване свято. Довгою і тернистою дорогою йшли учні до Олімпу знань, червоною рискою патріотизму пронизавши кожний свій виважений крок. Бути громадянином України, боротися і виборювати кожним вчинком почесне звання – українець, гімназист Домінанти, патріот – без тіні сумління гідний і сміливий доказ своєї причетності до долі своєї країни і народу.

Прикладом для дітей завжди залишаються батьки, учителі і мужні особистості, вчинки і дії яких лягли в основу громадянської позиції юних домінантівців. Серед таких – почесні гості свята Останнього дзвоника: в.о. Міністра оборони України Михайло Коваль, Голова Дніпровської районної у місті Києві державної адміністрації Анатолій Долинний, начальник управління освіти Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації Наталія Іваніна, народний депутат Верховної Ради України Віктор Суслов, депутати Київради Зоя Миронова та Олена Овраменко, начальник служби у справах дітей Дніпровського району в м. Києві    Олексій Поліщук та світила різних галузей науки та журналістики.

«Я пишаюсь тим, що в непростий для нашої держави час Збройні Сили чітко та успішно виконують покладені на них завдання, і що в Домінанті підростає гідна зміна тих, хто завжди з честю виконував і виконує свій обов’язок, долаючи суворі випробування та відстоюючи активну громадянську позицію.» – підкреслив керівник Міноборони                 Михайло Коваль.

«Саме у вас є той стрижень, який притаманний справжнім патріотам і синам своєї землі. Ми – країна вільних людей.» - зазначив голова оборонного відомства.

Теплі слова-настанови звучати і від кураторів випускників, і від перших вчителів, які упродовж багатьох років спостерігали науковий і творчий злет своїх вихованців. І не даремно, адже кількість перемог у Всеукраїнських предметних учнівських олімпіадах, національному етапі Малої академії наук, Міжнародному конкурсі комп’ютерних проектів  «INFOMATRIX-2014», національному етапі Малої академії наук, конкурсі науково-технічної творчості для школярів Intel-Техно Україна 2013-2014 та чемпіонаті Світу з плавання назавжди викарбували у літописі Домінанти імена переможців-одинадцятикласників: Вероніка Притиковська, Сергій Лук’янов, Юлія Пузиревська, Анастасія Антоняк, Анастасія Корольчук, Тетяна Косташ.

Легкої Вам дороги у майбутнє, мудрих вчителів, незламних переконань і щасливої долі!

 

Перейти до спискуВерсiя для друку