Головна  →  Новини  →  2 червня 2014

У Святошині урочисто відкрили літню табірну зміну

У Святошині урочисто відкрили літню табірну зміну

2 червня в Святошинському районі розпочинають роботу табори відпочинку з денним перебуванням дітей на базі 9 загальноосвітніх навчальних закладів району.

Вже стало доброю традицією робити відкриття урочистим та яскравим, як літо, якого з нетерпінням чекала святошинська малеча.

В Центрі творчості дітей та юнацтва, де й проходило урочисте відкриття відпочинкової зміни, цього разу вирішили провести захід у формі гри - квесту «Будинок майстрів», щоб змусити дітей згадати усі свої таланти та мрії, на реалізацію яких під час навчання не у всіх вистачало часу.

В урочистому відкритті табірної зміни взяли участь голова Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації Олександр Кулик, начальник відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Ірина Романенко, завідувач сектору позашкільної роботи районного управління освіти Лілія Ревуцька.

Вітаючи усіх присутніх на відкритті роботи таборів відпочинку з денним перебуванням дітей, очільник Святошинського району зазначив: «Найкращий відпочинок, як правило, відбувається в дитячих таборах, де кожен вільно почуває себе в колі своїх однолітків, бере участь у різноманітних культурно-спортивних заходах, оздоровлюється, загартовується, цікаво, з користю проводить час. Бажаю вам гарно відпочити, набратися сил і енергії, щоб упевненими і здоровими розпочати новий навчальний рік».

Олександр Кулик побажав дітям незабутніх вражень, а працівникам пришкільних таборів нових творчих здобутків, ентузіазму і натхнення у роботі.

На завершення офіційної частини педагоги та вихованці Центру творчості дітей та юнацтва підготували для малечі цікаву розважальну програму.

Чудовими хореографічними постановками та вокальними номерами вітали присутніх шоу-балет «Dance style», студія бальної хореографії «Лінія танцю», Народний художній колектив естрадно-спортивного ансамблю танцю «Стелз», Зразковий художній колектив ансамблю народного танцю «Викрутаси», студія естрадного вокалу «Консонанс».

В численних наметах, розташованих на території Центру творчості дітей та юнацтва презентували творчі роботи вихованців центру.

Переглянувши виставку дитячих витворів усі бажаючі отримали нагоду взяти участь у грі «Збери вподобанчики» та отримати за зібрані вподобання від майстрів дитячої творчості солодкі подарунки.

Як вже зазначалось, 2 червня в Святошині розпочали свою роботу 9 пришкільних таборів з денним перебуванням дітей на базі загальноосвітніх навчальних закладів № 83, № 96, № 131, № 185, № 215, № 230, № 288, № 317, а також СПІ № 15.

Впродовж 18 робочих днів дітлахи отримають можливість відпочити після тривалого навчального року, а через різні конкурси, розважальні ігри, спортивні змагання, екскурсії, вечори відпочинку та тематичні вечори проявити себе в різноманітних напрямках, які, в свою чергу, є продовженням навчального та виховного процесу шкільної програми. А мудрі наставники-вожаті зроблять все, щоб такі довгоочікувані літні канікули залишили у школярів незабутні враження.

 

Джерело: відділ з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю

Перейти до спискуВерсiя для друку