Головна  →  Новини  →  3 червня 2014

Стартував відпочинок дітей у пришкільних таборах Деснянського району

З метою забезпечення повноцінного відпочинку дітей, створення належних умов для освітньої, культурно-виховної, фізкультурно-оздоровчої та спортивної роботи з дітьми під час літніх канікул 2014 року Управління освіти Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації відкрило 9 таборів відпочинку з денним перебуванням дітей на базі закладів освіти Деснянського району міста Києва, а саме:

          -       спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 23 - табір «Пролісок»;

          -       спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 207 - табір «Веселка»;

          -       школа І-ІІІ ступенів № 212 - табір «Лісовичок»;

          -       школа І-ІІІ ступенів № 218 - табір «Козачок»;

          -       школа І-ІІІ ступенів № 247 - табір «Країна дитячих мрій»;

          -       спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 250 - табір «Сонячні промінчики»;

          -       спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 277 - табір «Веселковий край»;

          -       школа І ступеня № 311 - табір «Соняшник»;

          -       спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 320 - табір «Сонечко».

Підготовка закладів освіти, на базі яких відкриті пришкільні табори відпочинку з денним перебуванням дітей, була здійснена відповідно до вимог чинного законодавства щодо оздоровлення та відпочинку дітей у частині санітарно-епідеміологічного, протипожежного стану та медичного забезпечення закладів оздоровлення й відпочинку.

Щоденна програма в таборах передбачає повноцінний відпочинок дітей. Посилена увага під час планування приділена питанням профілактики дитячого дорожньо-транспортного травматизму, правилам дій у надзвичайних ситуаціях, формуванню навичок здорового способу життя, організації змістовного дозвілля. До організації й проведення дозвілля дітей заплановано залучати працівників Центру дитячої та юнацької творчості та Школи мистецтв Деснянського району міста Києва. Діти відвідуватимуть басейн, театри, кінотеатри, музеї, цирк, зоопарк і пізнавально-розвивальні екскурсії.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку