Головна  →  Новини  →  3 червня 2014

Відкриття дитячих таборів відпочинку в Солом'янському районі

Ось і прийшла до дітей довгоочікувана літня пора. Продзвенів останній дзвоник, який сповістив про літні канікули й відпочинок!

2 червня 2014 року в Солом’янському районі міста Києва розпочато роботу дитячих таборів відпочинку з денним перебуванням на базі навчальних закладів району № 46, 54, 71, 115, 177, 187,  279, 324.

Урочистості з нагоди відкриття розпочалися о 10:30 на базі Палацу дитячої та юнацької творчості, Центру дитячої та юнацької творчості. У Центрі дитячої та юнацької творчості Солом’янського району м. Києва було піднято прапор Літа як символ початку літніх оздоровчих таборів у рамках програми «Літечко на Відрадному». Діти взяли участь у вікторині «Визначні місця та пам’ятки Європи». Після вікторини всі із задоволенням переглянули виставу народного художнього колективу естрадно-драматичного театру-студії «Мандарин» «Заповітні бажання».

Цього дня  Палац дитячої та юнацької творчості радо запросив учнів, що відпочивають у пришкільних таборах, та їхніх вихователів на свято «Відчиняє двері літо».

Директор позашкільного навчального закладу Тихонова І.І. привітала всіх із Міжнародним днем захисту дітей, початком літніх канікул, побажала незабутніх і яскравих вражень.

На святковій феєрії побувало 574 дитини, які назавжди запам’ятають цей день!

Яскравого літнього відпочинку, дорога наша малечо!

Перейти до спискуВерсiя для друку