Головна  →  Новини  →  4 червня 2014

Про вручення атестатів у Дніпровському районі

Про вручення атестатів у Дніпровському районі

31 травня 2014 року в усіх загальноосвітніх навчальних закладах Дніпровського району відбулися  урочисті вручення документів про середню освіту випускникам 11-х класів. Серед 1930 випускників навчальних закладів Дніпровського району 132  випускники отримали золоті медалі і 47 - срібні.

Під час урочистостей, як завжди, було багато радості, спогадів, теплих слів та побажань. Подивитись на одну із найважливіших подій в житті прийшли рідні та друзі кожного випускника. Серед почесних гостей  Дніпровської освітянської родини був присутнім Анатолій Долинний, голова Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації – навчально-виховний комплекс «Домінанта» (Дошкільний навчальний заклад – спеціалізована школа І ступеня - суспільно-гуманітарна гімназія – спеціалізована школа № 204 з поглибленим вивченням фізичної культури).

У житті кожного учня настає момент розставання зі своїми вчителями. Це свято для багатьох є тим кордоном, за яким учні стають дорослими людьми. Цей день залишиться в пам'яті кожного випускника Дніпровського району, як справжнє свято!

Фото

 

 

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку