Головна  →  Новини  →  5 червня 2014

Проведено фінал чемпіонату міста з дворового футболу серед дітей та підлітків «Футбол в кожен двір»

Проведено фінал чемпіонату міста з дворового футболу серед дітей та  підлітків «Футбол в кожен двір»

В столичному Гідропарку в Місті спорту на «Укртелеком-арені» проведено фінальний турнір чемпіонату міста з дворового футболу серед дітей та  підлітків «Футбол в кожен двір»

З 29 березня по 4 червня 2014 року в місті Києві з нагоди вшанування пам’яті та в рік відзначення 75 річчя від дня народження Героя України, Заслуженого тренера України В.В.Лобановського проходив чемпіонат міста з дворового футболу серед дітей та  підлітків «Футбол в кожен двір» у трьох вікових групах ( 13-14 років, 15-16 років та 17-18 років.

Змагання проходили в шести районах міста (Солом’янський, Голосіївський, Оболонський, Святошинський та Дніпровський) в яких взяло участь 60 команд.

4 червня в столичному Гідропарку в Місті спорту на «Укртелеком-арені» відбувся фінальний турнір чемпіонату міста. Переможці районів змагалися за звання переможців міських змагань.

Слід зазначити, що на свято завітали почесні гості:заступник директора Департаменту освіти і науки, молоді та спорту -   начальник управління сім’ї, молоді та спорту - Вадим Костюченко, віце-президент ФК «Динамо» Київ Олексій Семененко, уславлені ветерани київського «Динамо» - Володимир Мунтян, Леонід Буряк.

З привітальним словом до  юних футболістів звернувся Заслужений журналіст України Олександр Лисенко, який розповів про перші кроки В.Лобановського в футболі.

Усі присутні вшанували пам'ять В.Лобановського хвилиною мовчання. Після цього Вадим Костюченко зачитав привітально слово від Народного депутата України Віталія Кличка.

Багато теплих слів сказали в адресу юних учасників змагань О.Семененко, В.Мунтян, Л.Буряк.

Перед урочистим нагородження присутніх вразив виступ футбольних фристайлерів.

         Після цього настала черга нагородження учасників змагань. З рук почесних гостей були вручені різноманітні призи, подарунки, медалі, сертифікати на форму, сувеніри від фан-клубу «Динамо» Київ.

         Та на останок для учасників змагань чекав сюрприз, на футбольне поле винесли Кубок України з футболу, який нещодавно динамівці Києва завоювали у Полтаві і усі бажаючи могли сфотографуватися.

Після всіх урочистостей, наймолодші футболісти ДЮСШ «Чемпіон» вшанували пам'ять великого метра покладанням квітів до пам’ятника біля стадіону «Динамо», що носить ім’я Валерія Васильовича Лобановського.

         Турнірне становище команд:

-         молодша вікова група:

-         1місце – фк «Локос» (Шевченківський район);

-         2 місце – фк «Ізумруд - 2» ( Оболонський район);

-         3 місце- фк»Штурм» (Солом’янський район).

-         Середня вікова група:

-         1 місце – «Перлина» (Шевченківський район);

-         2місце – «Кондор» (Голосіївський район);

-         3 місце – Євро біс» ( Дніпровський район).

-         Старша вікова група:

-         молодша вікова група:

-         1місце – фк «Ліон (Оболонський район);

-         2 місце – фк «Фаворит» (Шевченківський район);

-         3 місце- фк «Сахалін» (Святошинський район).

Фото

Перейти до спискуВерсiя для друку