Головна  →  Новини  →  5 червня 2014

Літо по-журналістськи!

Літо по-журналістськи!

Літо по-журналістськи!
Саме під таким девізом зустрічатимуть літній сезон юні медійники з різних областей України.
ІІІ Всеукраїнський фестиваль дитячих ЗМІ «Артек+» приймає МДЦ «Артек-Карпати» з 15 по 28 червня. Кращий туристичний комплекс Буковель стане для юнкорів не лише місцем незабутнього відпочинку серед автентичної природи Карпат, а й майданчиком для вдосконалення професійних вмінь.
Ділитимуться власним досвідом та розкриватимуть секрети кропіткого фаху на майстер-класах імениті журналісти: Сергій Томіленко (Голова НСЖУ, Сергій Омельчук (секретар НСЖУ), Руслан Кухарчук (президент асоціації «Новомедіа»), Костянтин  Грубич (тележурналіст).  Команда організаторів готує головні журналістські перегони: бліц-конкурси у всіх медіа-напрямах! Тому вже незабаром стануть відомі імена кращих кореспондентів, операторів, режисерів, фоторепортерів, радійників, ІТшників та редакторів. 
Ділова та навчальна програми поєднані у цікавих медіа-випробовуваннях: журналістські розслідування, фотокроси, фотосушки, дні кіно, творчі аукціони та створення і наповнення власних блогів. Учасники отримають і заряду, і знань, і пригод, і трішки унікальних грошей, аби вдало почати свій старт в улюбленій справі!
Відкриваємо І зміну "Артек-Карпати"!
Відкриваємо літо-2014!!!

Організатори:

Міністерство освіти і науки України

Національна спілка журналістів України

Департамент освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації)

Туристичний комплекс «Буковель»

Київський Палац дітей та юнацтва

Інформаційно-творче агентство «ЮН-ПРЕС»

Міжнародний дитячий центр «Артек-Карпати»

Перейти до спискуВерсiя для друку