Головна  →  Новини  →  6 червня 2014

В СШ №185 розпочав роботу пришкільний табір «Сонячний»

В СШ №185 розпочав роботу пришкільний табір «Сонячний»

В СШ № 185 ім. Володимира Вернадського розпочав свою роботу пришкільний табір «Сонячний».

Ось і настали довгоочікувані літні канікули. Розпочалися вони і для дітей, які з 2 червня  відпочивають у літньому пришкільному таборі «Сонячний» на базі СШ №185 ім. Володимира Вернадського.
Кожного ранку до стін початкової школи, класи якої в червні місяці перетворилися на кімнати відпочинку для хлопчиків та дівчаток – з ліжками, іграшками та книжками – приходять 99 діток.
Всі вони навчалися у різних школах - №185, №200, КГСМ№1, гімназії «Академія», НВК «Свічадо», а зустрілися в СШ №185, щоб разом провести перший місяць свого літнього відпочинку.

Перший день розпочався традиційним святом на честь Дня захисту дітей, яке влаштував Центр дитячої-юнацької творчості.
Під час свята діти приймали участь у різноманітних конкурсах, іграх та квестах. Особливо активні учасники отримали сувеніри та дипломи від організаторів. Потім відбувся урочистий концерт, під час якого дітей привітав зі святом голова Святошинської держадміністрації Олександр Михайлович Кулик.
Чекало свято на дітей і в самому таборі. Тут відбулося відкриття фестивалю «Сонячні таланти», який проходив за підтримки сімейного клубу «Авант». Ведучі Мирослав та Анастасія підготували для мешканців табору цікаві ігри та спортивні естафети.

Щоб цей відпочинок був цікавим, веселим і корисним, як для розвитку дітей, так і для їхнього здоров’я, працівники табору на чолі з начальником табору Васильєвою О.А. розробили цілу низку культурно-розважальних заходів, спланували роботу спортивних, художніх та танцювальних гуртків. Завдяки центру дитячої творчості, у таборі відкрилася Школа образотворчого мистецтва «Палітра», працює танцювальний гурток «Криниченька», вокальний ансамбль «Веселі нотки». Для тих, хто любить футбол, баскетбол або волейбол кожного дня працюють відповідні спортивні секції.

 Ранок у таборі завжди починається з лінійки та ранкової зарядки. Особлива увага приділяється техніці безпеки під час літніх канікул. Кожного дня дітям в ігровій формі розповідають про те, як правильно себе поводити на воді, під час літньої спеки, повторюють правила дорожнього руху, переглядають мультфільми та короткі відеофільми на цю тематику. Планується провести тренінг «Безпека в побуті», вікторину «Правила поведінки в громадських містах»; на дітей чекає дидактична гра та шоу «Агент безпеки життєдіяльності».

 У розкладі роботи табору – «Старти надій», творчі майстерні, відвідування кінозалу та виїзного планетарію, конкурс караоке, КВК, випуск стінгазет, День сонячної футболки, День бантика, День віночків та ще дуже-дуже багато усіляких цікавинок.

 Табір працює лише тиждень, а вражень у дітей – ціле море! Приходьте до нас у табір «Сонячний» за гарним сонячним настроєм!


 

Перейти до спискуВерсiя для друку