Головна  →  Новини  →  6 червня 2014

Прощавай, рідна школо, одинадцятий клас!

Прощавай, рідна школо, одинадцятий клас!

Час сплинув так швидко, ніби й не було років навчання, хвилювань, нових знайомств, нових відкриттів.

А  втім, вчителі і вихователі навчально-виховного комплексу «Домінанта» досі пам’ятають сьогоднішніх випускників ще зовсім малючками-дошкільнятами, бешкетниками і неслухами. Сьогодні в цих прекрасних юних парах ледь впізнаєш колись невпевнених першачків.

Перший офіційний документ про здобуту освіту, перший сміливий крок у доросле життя – і випурхнули під вальс з улюбленим хореографом Оленою Болджи півсотня рідних дітей.

Привітати випускників прийшли педагоги школи, батьки, освітяни району, шановані гості.

За давньою гімназійною традицією напутнє слово до випускників прозвучало і від директор НВК «Домінанта» Світлани Уфімцевої. Слова Світлани Василівни – як оберіг, що супроводжуватиме молодь у майбутньому, бо у них – і материнське тепло, і батьківські настанови, і мудрі поради педагога. Усі вони об’єднані побажаннями успіху, кар’єрного росту, а насамперед – людяності, про яку ніколи не можна забувати.

Учителеві завжди хочеться, щоб кожний з вихованців виріс людиною чесною, розумною, з гарячим серцем і золотими руками

Із уст випускників прозвучали слова вдячності за все, що зробили для них наставники. З теплом учні згадували кумедні випадки зі шкільного життя і трохи соромязливо просили вибачення за завдані прикрощі та невивчені уроки.

Тож побажаймо юним дівчатам і хлопцям здійснення усіх найзаповітніших мрій. Нехай усе у вас вдається, зростайте справжніми професіоналами і завжди памятайте про тих, хто відкрив Вам дорогу в майбутнє!




 

Перейти до спискуВерсiя для друку