Головна  →  Повідомлення  →  11 червня 2014

Закінчення 2013-2014 навчального року

До 13 червня триває навчальна практика та навчальні екскурсії учнів 5-8-х, 10-х класів загальноосвітніх навчальних закладів.

З 2 по 16 червня проходить державна підсумкова атестація учнів 9-х класів.

 До уваги вчителів та учнів! Державна підсумкова атестація з української мови для випускників 9-х класів (диктант) проводитиметься  13 червня. Завдання буде оголошено в день проведення атестації по телебаченню (канал УТ-1) та радіо.

На проведення атестації відводиться 1 астрономічна година. Відлік часу ведеться від початку читання вчителем тексту. Використання учнями допоміжних джерел (словників, довідників, підручників тощо) не допускається.

Текст диктанту визначатиметься за «Збірником диктантів для державної підсумкової атестації з української мови. 9 клас»  (укл. Авраменко О. М. – К.: Центр навчально-методичної літератури, 2014).

До уваги батьків! Учні 9-х класів, які хворіли під час проведення державної підсумкової атестації, зобов'язані надати медичну довідку, на підставі якої їм надається право пройти атестацію в інші терміни.

Проведення повторної державної підсумкової атестації учнів з української/російської мови (диктант) відбудеться  17 червня.

18 червня 2014 року відбудеться вручення документів про освіту випускникам 9-х класів.

Перейти до спискуВерсiя для друку