Головна  →  Новини  →  23 червня 2014

Вітаємо зразковий художній колектив - шкільний театр «Пролісок» з важливою перемогою для України!

Вітаємо зразковий художній колектив - шкільний театр «Пролісок» з важливою перемогою для України!

Юрмала єднає серця!

      З 17 по 21 червня 2014 року в місті Юрмала (Латвія) проводився ІІІ Міжнародний Фестиваль-форум мистецтв «Євроюрмала – 2014», у якому взяли участь понад 500 учасників з десяти країн світу: Латвії, Литви, України, Росії, Республіки Білорусь, Естонії, Італії, Польщі та інших країн. Організаторами Фестивалю-форуму мистецтв «EUROJURMALA 2014» були громада INTERMEDIA у співпраці з Міжнародним благодійним фондом мистецтва DZINTARA ZVAIGZNE та продюсерським центром IMPRESA.

   У рамках Фестивалю на різних сценах Юрмали пройшли конкурси у номінаціях: вокал, хореографія, інструментальна музика, оригінальний жанр та театр мод.

   Головою журі та музою конкурсної програми ІІІ Міжнародного фестивалю-форуму була відома естонська співачка Анне Вески. До складу журі увійшли відомі діячі культури Латвії, Росії, Італії.

  Україну на Фестивалі було представлено Зразковим художнім колективом -шкільним театром «ПРОЛІСОК» (художній керівник Олександр Ігнатов) спеціалізованої № 23 Деснянського району міста Києва. За підсумками конкурсу творчий колектив школи № 23 «ПРОЛІСОК» отримав такі результати:

-         стали переможцями Гранд-фіналу: у номінації «Вокал» (вікова категорія 13-14 років) – Денис Фролов з вокально-хореографічною композицією «СОНЦЕ» та Шоу-група «ПРОЛІСОК» з вокально-хореографічною композицією «Край»;

-         І місце в номінації «Вокал» (вікова категорія 11-12 років) – Максим Суботенко з вокально-хореографічною композицією «Діва Марія»;

-         І місце в номінації «Вокал» (вікова категорія 15-17 років) – Владислав Демиденко з піснею «Небо»;

-         ІІ місце в номінації «Вокал» (вікова категорія 13-14 років) – Валерія Савчук з піснею «Молитва за Україну».

   Художнього керівника колективу «ПРОЛІСОК», директора спеціалізованої школи № 23 Олександр Ігнатова, було нагороджено Кубком «Успіху» за цілеспрямованість у справі мистецтва.

Перейти до спискуВерсiя для друку