Головна  →  Новини  →  1 липня 2014

Маленькі українці святкують День Конституції

Вишита колоссям і калиною,
Вигойдана співом солов'я,
Звешся величаво - Україною,
Земле зачарована моя.
Нині свято нашого народу,
Свято України, її роду!
Ще пройти доріг нам
слід багато...
Свято майбуття, надії свято.
Ти ж бо українка, Україно,
Як твої лелеки й журавлі,
У твоїх очах співа барвінок,
І калини гілка на чолі ...

 

Кожний народ має свою мову, свої традиції і звичаї, що виробилися упродовж багатьох століть. У кожного народу є свої національні святині, символи. Українці  щасливі, бо живуть на найкращій у світі землі! Наш рідний край великий і гарний зі славною багатовіковою історією.

Україна - це рідна мова, мальовнича природа, талановитий народ, народні традиції і символи, які споконвіку шануються й бережуться.

В дошкільному навчальному закладі № 33 «Дивограй» Святошинської районної в м. Києві державної адміністрації відбулось свято з нагоди відзначення Дня Конституції. На святі були присутні вихованці, батьки та колектив закладу.

Конституція увійшла в суспільне життя як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України. Її найвища юридична сила, верховенство права, політична, економічна та ідеологічна багатоманітність — фундаментальні засади, на яких ґрунтується сьогодення і вибудовується майбутнє українського народу.

Тож педагоги дошкільного навчального закладу під час таких свят прищеплюють дітям повагу до України та державної символіки.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку