Головна  →  Новини  →  11 липня 2014

Триває оздоровлення юних киян

Триває оздоровлення юних киян

Завдяки прийнятій Міській цільовій програмі оздоровлення та відпочинку дітей міста Києва на період до 2018 року за кошти міського бюджету заплановано направити на оздоровлення та відпочинок біля 7 тисяч дітей столиці, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки.

Одним із дитячих оздоровчих закладів  де зараз оздоровлюються юні кияни є дитяча установа санаторного типу ТОВ «Азов-стиль».

З 24 червня 2014 року в «Лісовій пісні» (Запорізька обл., Акімовський район, с. Богатир) оздоровлюється 270 дітей з міста Києва. Курс оздоровчо-профілактичних заходів був складений з врахуванням диспансеризації дітей. Діти пройшли курс профілактичних занять з лікувальної фізкультури, оздоровчого масажу, фітотерапії, та сеансів в спелеокімнаті.

Для дітей підготовлено цікаві розважальні та спортивні програми: «Сорочинський ярмарок», вокальний конкурс «Україна в серці моєму», «Зіркові таланти «Лісової пісні», «День іменинника», туристична гра «Турград», екскурсії по Приазовському національному парку під керівництвом провідних спеціалістів-науковців. Кожного дня діти займаються на скалодромі, грають в футбол, піонербол, теніс, відвідують тренажерний зал. З великим задоволенням діти проводять вільний час і на Молочному лимані та в басейнах. В щоденному розкладі передбачені заняття в творчих майстернях та гуртках: гончарна студія «Чарівний глечик», етно-гурток «Чарівні долоньки», клуб англійської мови. З дітьми працюють досвідченні педагоги та студенти вищих закладів України. Консультаційну та корекційну роботу проводить практичний психолог. 
Більше фото

Відгуки про відпочинок:

 Аліна, 12років: «Більш всього сподобався басейн та «гончарка».

 Катя, 12років: «Больше всего понравился Молочный лиман, корпус и столовая»

 Оля, 13 років: «Понравилось хороше отношение к детям. Персонал хороший, вожатые крутые, очень много кружков интересных и увлекательных. Здорово, что есть скалодром. Все супер!»

 Валерія, 15 років: «Вкусная еда, хорошие вожатые, комнаты с ремонтом. Нравится то, что здесь не скучно, есть чем заняться на любой вкус.»

 Група Лісової пісні в соцмережі  "В контакте":

[28.06.2014 17:48:11]: Ребенок там пятый день, в 1-м отряде. Отзывы восторженные, тоже отдыхал и в Артеке и в Молодой гвардии, говорит что тут лучше :) Нравится все подряд - и вожатые, и персонал, и "контингент отдыхающих". Впервые услышала : тут такой директор классный! Раньше он,кажется, никогда директоров лагерей не знал и не видел. Питанием доволен, вкусно и наедается, а ест он много :) Досуг тоже хорошо организован, все время какие-то мероприятия, причем ему интересно! Лиман мелковат для купания, но детей водят в бассейн. Из-за ситуации в регионе не будет экскурсий, но мне так даже спокойнее. Есть магазин на территории , денег я дала с собой 450,00 грн., но малой пока не тратит - говорит что не голодает. В общем, я пока не припомню случаев чтоб ребенку нравилось буквально все и с первого дня, спасибо огромное всему персоналу лагеря! Я так понимаю что вы там выкладываетесь и каждый из вас действительно на своем месте!

 

Перейти до спискуВерсiя для друку