Головна  →  Новини  →  22 липня 2014

Виступ збірної команди України на 55–й Міжнародній олімпіаді

Деякі тези про виступ збірної команди України на 55–й Міжнародної олімпіади з математики 2014 року по гарячих слідах без глибинного аналізу…

 3–13 липня 2014 року, Кейптаун, ПАР

 Щоб потрапити на Міжнародну математичну олімпіаду (ІМО) учасники від України проходять цілу низку випробувань протягом усього року. Цього року до усіх цих випробувань, був доданий осінній відбір школярів України на міжнародні змагання, де з 45 учасників були відібрані 10 найкращих. З ними була проведена певна додаткова робота з підготовки до виступу на ІМО, хоча її вдалося реалізувати далеко не повним обсягом, внаслідок трагічних подій у нашій країні.

Але те мале, що вдалося, а також сам відбір найкращих виявився напрочуд вдалим. Наші дівчата перемогли на Європейській олімпіаді серед дівчат, і усі 6 наших представників України на ІМО були серед раніше відібраних 10.

До команди України, що брала участь у 55-й ІМО у ПАР, потрапили 6 учасників – це одинадцятикласники Євгеній Діомідов (Київ), Вадим Калашников (Харків) та Назарій Палько (Львів), а також десятикласники Софія Дубова (Харків), Наталія Хотяїнцева (Київ) та Денис Смирнов(Харків).

Тепер трохи про результати. Загалом усі формальні деталі про кількість учасників та країн, результати кожного та загалом кожної країни, про розв’язання кожної задачі тощо можна знайти на офіційному сайті ІМО:

http://www.imo-official.org/year_info.aspx?year=2014

Детальніше про виступ наших учасників за посиланням:
http://matholymp.com.ua/2014/07/16/vistup-zbirnoi-komandi-ukraini-na-55-jj/

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку