Головна  →  Новини  →  30 липня 2014

Вітаємо київських школярів з перемогами на Міжнародних учнівських олімпіадах

З 13 до 21 липня 2014 року у Республіці Казахстан відбулася 45 Міжнародна учнівська олімпіада з фізики. У змаганнях взяли участь 374 учасники у складі 83 команд різних країн світу. До складу команди України входили: Олексій Мельник, учень 11 класу природничо-наукового ліцею № 145 Печерського району м. Києва; Дмитро Орєхов, учень 11 класу природничо-наукового ліцею № 145 Печерського району м. Києва; Дмитро Зіненко, учень 11 класу Українського фізико-математичного ліцею Київського національного університету імені Тараса Шевченка. У результаті змагань усі члени команди України вибороли срібні медалі.

У місті Кейптаун (Південно-Африканська Республіка) з 03 до 13 липня 2014 року проходила п’ятдесят п’ята Міжнародна олімпіада з математики. Цього року українська команда здобула 6 нагород: 2 золоті медалі, 3 срібні та одну бронзову. Всі учасники української команди завоювали медалі. Місто Київ представляли Наталія Хотяїнцева, учениця 10 класу Києво-Печерського ліцею № 171 «Лідер» Печерського району (срібна медаль) та Євгеній Діомідов, учень 11 класу Русанівського ліцею Дніпровського району (золота медаль).

Четверо українських школярів представляють Україну на 46-й Міжнародній хімічній олімпіаді, яка проходить у Ханої (В’єтнам). У 2014 році право представляти Україну на Міжнародній олімпіаді з хімії вибороли учні Києва та Львова, які уже є призерами попередніх міжнародних змагань. Зокрема, до української збірної увійшов Христофор Хохлов, учень науково-природничого ліцею № 145, який у 2013 році здобув бронзову медаль на 45-й Міжнародній хімічній олімпіаді. Також учасником олімпіади став призер минулорічної Менделєєвської олімпіади з хімії – Роман Діденко, учень ліцею № 100 «Поділ».

Вітаємо учасників олімпіад, їх вчителів та батьків з надзвичайно вдалим виступом! Бажаємо подальших успіхів та перемог!

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку