Головна  →  Новини  →  7 серпня 2014

Педагогічний колектив і вихованці дошкільного навчального закладу № 678 на підтримку українських воїнів, які зараз приймають участь в АТО на сході України, провели акцію «Ми разом з вами»

Педагогічний колектив і вихованці дошкільного навчального закладу № 678  на підтримку українських воїнів, які зараз приймають участь в АТО на сході України, провели акцію «Ми разом з вами»

Педагогічний колектив і вихованці дошкільного навчального закладу № 678  провели  акцію на підтримку українських воїнів  , які зараз приймають участь в АТО на сході України, «Ми разом з вами».

Саме такий надпис прикрашав малюнок, який поєднав у собі велике щире дитяче серце та промінці дитячих долонь в кольорах державної символіки. 

Діти радо сприйняли ідею акції, кожен намагався втілити творчі задуми в реальність. Свій настрій діти намагалися передати не лише на папері, але й на асфальті, щоб кожен відчув нашу віру у перемогу та мир в Україні.

Діти малювали для солдатів мир, яким вони його бачать, та бажали їм повернутися додому живими.

У такий непростий для України час ми намагаємось допомогти нашим бійцям, зокрема  подбати про їх бойовий дух.

Дитячими малюнками прагнемо не лише підбадьорити воїнів, а й показати , що  всі співпереживаємо за них, особливо малята та вихователі дитячого садка. Ми віримо і чекаємо їх здоровими та живими.

«Доброго дня, дорогі наші захисники. Щоранку прокидаємось з молитвою за Вас. Не минає й хвилини, щоб ми не переймалися тривогою за Ваші життя. Ми з Вами особисто не знайомі, не всіх Вас знаємо по імені і звідки Ви, але, повірте, для нас Ви рідні, Ви наші брати, наші чоловіки, наші сини, наші батьки. Адже, чините святу і героїчну справу – Ви захищаєте нашу рідну землю, наші оселі, нашу віру, мову, свободу, незалежність… 

Повірте, кожна з нас зараз хотіла б бути поряд з Вами, допомагати, підтримувати. Та на жаль, ми можемо це зробити лише в душі і щирою молитвою. Проте, ми дбаємо і виховуємо тих, за кого Ви воюєте – майбутнє наше і нашої України – Ваших дітей та онуків.

Ці малюнки зроблені руками діток і від щирого серця. Це їх посильний вклад у перемогу. Вони теж за Вас переживають. Повертайтеся додому живими, будь ласка!»

Перейти до спискуВерсiя для друку