Головна  →  Новини  →  8 серпня 2014

Дарницьке дошкілля на підтримку українського війська «Діти – за мир!»

Дарницьке дошкілля на підтримку українського війська  «Діти – за мир!»

        Вихованці дошкільних навчальних закладів Дарницького району, як і їх батьки та педагоги, переймаються долею нашої країни. Тому з великим задоволенням, відповідальністю і хвилюванням  малюють, роблять аплікації, обереги, які передаються українським воїнам, що перебувають у зоні АТО або на лікуванні у військових госпіталях.

         В ШДС «Веселка» проходить акція «Малюнок для солдата»; вихованці записали відео звернення до всіх дорослих країни. Діти закликають до скорішого припинення війни та повернення батьків, близьких, рідних в свої родини живими та здоровими.

       У ДНЗ №500 «Абетка» маленькі вихованці разом з педагогами провели акцію «Голуб миру», десятки маленьких паперових голубів буде передано нашим солдатам.

       Підтримує українську армію і дошкільний навчальний заклад № 132. Вихованці садочку, батьки та адміністрація виготовили ангелів-охоронців та написали листи нашим воїнам-захисникам.  У «Листі раненому воїну» діти по-дорослому обіцяють бути чемними, вихованими, якби тільки вернулись додому швидше наші захисники.

     Суттєвою є і матеріальна допомога працівників та батьків закладів:  харчами, одягом, засобами гігієни, антисептичними засобами тощо. Всі зібрані речі передаються через волонтерів у зону АТО та раненим бійцям.

        Любі наші вояки! Немає нічого ціннішого за людське життя. Благослови  вас Боже, і нехай  Ангели-охоронці, листи, малюнки, сповнені дитячою щирістю, захищають вас.  Немає нічого ціннішого за сльози щастя матерів, дружин та дитячі посмішки.  Ми молимося за вас.

Просимо всіх освітян України залучитися до такої акції!!!

З вірою в найкраще,

колективи дошкільних навчальних закладів Дарницького району..

Миру Всім нам і нашій Україні.

Слава Україні!

 

Перейти до спискуВерсiя для друку