Головна  →  Новини  →  26 серпня 2014

Лідери учнівського самоврядування Києва у День Державного прапора вишикувалися у герб України

Лідери учнівського самоврядування Києва у День Державного прапора вишикувалися у герб України

23 серпня тисячі  старшокласників отримали паспорт громадянина України. Для них це особлива подія. Усі вони зробили крок у доросле життя.

У Києві біля столичної мерії 28 юним киянам, які досягли значних успіхів у навчанні, спорті, мистецтві, мають перемоги на олімпіадах, змаганнях, конкурсах, є лідерами учнівського самоврядування, мер столиці Віталій Кличко вручив паспорти. Він привітів усіх зі святом та відзначив, який непростий час переживає Україна.

Дякуючи від імені усіх старшокласників, Захарчук Вікторія учениця гімназії №283 Деснянського району міста Києва сказала: «Для сучасної молоді, яка робить свої перші дорослі кроки у важкі для країни часи, дуже символічно отримати паспорт саме у День Державного Прапора. Ми беремо на себе відповідальність за майбутнє нашої Батьківщини.

Будемо навчатись й працювати на рідній землі, для того, щоб зробити її сучасною, розвиненою європейською державою. Ми маємо перед собою приклад справжніх патріотів, які віддали всі свої сили та навіть життя за те, щоб зберегти для нас Єдину країну - Единую страну. Ми – майбутнє України, і ми змінимо її на краще!Слава Україні!».

Лідери учнівського самоврядування, старшокласники, учасники творчих колективів провели флеш-моб у вишиванках: вишикувалися у Герб України.

Перейти до спискуВерсiя для друку