Головна  →  Новини  →  1 вересня 2014

Марина Порошенко відвідала святкову лінійку до Дня знань у середній школі №309 у Києві

Дружина Президента України Марина Порошенко відвідала свято першого дзвоника у київській школі №309, яка додатково прийняла на навчання близько 80 дітей з зони АТО.

У своєму вітальному слові дружина Президента зазначила: "У ці складні для країни часи дуже важливо власним прикладом вчити дітей відрізняти добро від зла, правду від брехні, друга від ворога! І сьогодні на нас - батьках та вчителях, лежить велика відповідальність за долю нашого майбутнього".

Марина Порошенко подякувала учням, батькам та вчителям за участь у благодійній акції "Ліки замість квітів". Зібрані під час цієї акції кошти учні передадуть на лікування вчителя київської школи №104 Костянтина Менделєєва, який отримав поранення під час АТО та наразі проходить лікування у військовому госпіталі у місті Ірпінь. "Це - яскравий показник згуртованості нашого суспільства навколо спільної біди і свідомості нашого підростаючого покоління", - сказала Марина Порошенко.

Крім того, дружина Президента привітала педагогів школи з тим, що до їх професійної родини долучився прекрасний фахівець, справжній патріот, людина, віддана українській освіті, - Тимошенко Ольга Олексіївна, яка кілька тижнів тому була призначена на посаду директора київської загальноосвітньої середньої школи №309. Ольга Тимошенко протягом 9 років очолювала середню школу міста Євпаторія (АР Крим) та перетворила її на справжню колиску української державності.

Марина Порошенко відвідала перший в новому навчальному році урок у 8-му "А" класі на тему "Україна єдина" та подарувала школі плазмовий телевізор.

Також дружина Президента відвідала урочистий концерт, присвячений Дню знань, в київській дитячій школі мистецтв №2 імені М.І.Вериківського, участь в якому взяли доньки Президента Олександра та Євгенія, учениці закладу.

Перейти до спискуВерсiя для друку