Головна  →  Новини  →  3 вересня 2014

Благодійна акція «Діти – дітям!»

На свято першого дзвоника Київський Палац дітей та юнацтва разом з його вихованцями організували благодійну акцію «Діти – дітям!», що покликана підтримати сімей-переселенців зі сходу країни.

У рамках акції кожен бажаючий міг вдосталь повеселитись на дитячому авто майданчику, який був організований за підтримки УДАІ ГУ МВС України в м. Києві, також спробувати свої сили на спортивних майданчиках, які були надані міським відділенням Національного олімпійського комітету України та Всеукраїнського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Акцію підтримали Київський Дитячий фонд, конгрес ділових жінок України, консультативний центр Київського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей, молоді (КМЦСССДМ), парку «Київська Русь», громадська організація «Демократичні ініціативи майбутнього». 

Гуртківці Палацу влаштували яскравий концерт, в якому кожен номер був присвячений єдності України. Акцію підтримали відомі артисти української естради: народні артисти України Володимир Талашко, Анатолій Гнатюк та народна артистка України Наталія Бучинська. Також в гості до Палацу завітала юна співачка із м. Житомира Аделіна Міщенко.

Вся програма була наскрізь пройнята національним духом, милосердям та подякою. Всім організаторам акції вихованці Київського Палацу дітей та юнацтва подарували серце, як символ вдячності та єдності.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку