Головна  →  Новини районів  →  2 вересня 2014

На подвір`ях навчальних закладів Дніпровського району відбулося свято Першого дзвоника

На подвір`ях навчальних закладів Дніпровського району відбулося свято Першого дзвоника

День знань — це по-справжньому всенародне свято людяності й доброти, мудрості й надії. Це – нестримний порив до нових відкриттів, початок осяйного й нелегкого шляху до знань, бачення навколишнього світу.

Відчуття, які виникають першого вересня, не можливо порівняти ні з якими іншими відчуттями з нашого дитинства. День знань завжди відрізняється яскравістю вражень і нових переживань, нових надій і несподіваних зустрічей. Перший дзвінок і початок нового навчального року - це свято вчителів та учнів, батьків, наших друзів, і в якійсь мірі навіть свято, яке неймовірним дивом об’єднує всі покоління.

На подвір’ях навчальних закладів Дніпровського району відбулося свято Першого дзвоника. Цього року до великої освітянської родини Дніпровського району приєдналося 3562 першокласників.

На святкових лінійках були присутні гості:

Чалий В. О., заступник голови Адміністрації Президента України, Горбунов Я. В., голова Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації, Іваніна Н. В. – начальник управління освіти Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації – СШ № 125; Карпачова Н. І., перший омбудсман України, член Міжнародного інституту і член правління Європейського інституту омбудсмана, Заслужений юрист України;     Солодкий Р. Д., державний службовець І рангу, заслужений юрист України; Миронова З. М., голова громадської організації «Матері і сестри для молоді України»; Кащенко Р. А., підполковник, заступник начальника військового шпиталю міста Києва - НВК «Домінанта»; Странніков А. М., Росляков В. В.,  депутати Київради – ЗНЗ №№ 81, 195; Овраменко О. В., депутат Київради - СШ № 120, та СЗШ № 180; Міщенко О. Г., депутат Київради – ЗНЗ № 31, 42; Маляревич О. В. депутат Київради – школа № 330 «Русанівка», ліцей № 208;   Гоголь В. В., перший заступник прокурора м. Києва – НВК «Монтессорі»,    Бут С. В., головний спеціаліст Міністерства освіти і науки України та Бобровник С. І., начальник Київського міського відділення комітету з фізичного виховання та спорту – СШ № 234; Перехрест О. С., майор Національної гвардії України, учасник АТО – СШ № 148; Віктор Мурсія Гарсон, керівник консульського відділу посольства Іспанії та Лоліта Відігаль, координатор з питань культури посольства Іспанії – НВК № 176; Влад Лернер перший секретар Посольства Ізраїль, Влад Лернер, Таня Лернер, офіційний представник Міністерства освіти Ізраїлю в Україні та Ілана Шпак, Генеральний директор ЄА «Сохнут» в Україн – Технологічний ліцей «ОРТ» м. Києва; Рабінович А., директор ізраїльського культурного центру – НВК «Щастя», Слабошпицький М., український прозаїк, критик, публіцист, громадський діяч – Український колеж ім. В. Сухомлинського, ветерани Великої Вітчизняної війни та інші. Гості передали вітання від перших осіб країни, міста та району.

Бажаємо, щоб цей першовересень для всіх став початком нових звершень та успіхів, відкриття осяяної і часто нелегкої дороги до знань, покорення незвіданих вершин та досягнення омріяної мети.

Ми сьогодні як ніколи розуміємо, що від кожного з нас на його маленькій ділянці роботи, від того як ми будемо виконувати свій власний обов’язок, залежить як швидко ми переможемо. Якщо ми будемо справжніми громадянами, будемо нести спільну відповідальність за долю власної держави, ми вистоїмо в цій боротьбі. Ми вже стали сильніші морально і духовно, ми обов’язково переможемо! Ми станемо сильною європейською нацією!

Вітаємо усіх з початком нового навчального року, бажаємо міцного здоров’я, сили, наснаги, невичерпного запасу міцності та оптимізму!

Слава Україні!

Фотоальбом

Перейти до спискуВерсiя для друку