Головна  →  Новини  →  5 вересня 2014

ХІІ збір лідерів учнівського самоврядування міста Києва «Ми різні – і в цьому наше багатство, ми єдині – і в цьому наша сила»

Довгоочікуваний ХІІ збір лідерів учнівського самоврядування міста Києва вперше відбувся не на костровій легендарного «Артеку», але в не менш мальовничому місці Київщини, що з давніх-давен зветься Конча-Заспа.  Щирі почуття, яскраві емоції та безліч посмішок можна було побачити на обличчях учасників збору. Сьогодні багато з нас вперше відчули себе частиною великої лідерської родини.

Солом’янська районна рада старшокласників  «Лідер» мала честь урочисто  відкривати навчально-оздоровчий збір лідерів столиці.

Лідери - справжні патріоти! Саме тому, гасло цьогорічного збору: «Ми різні - і в цьому наше багатство, ми єдині – і в цьому наша сила». Під час церемонії відкриття кожна рада старшокласників творчо та яскраво презентувала свою команду.  Учасниками заходу були і старшокласники із Луганська, що розпочали навчальний рік у нашому місті і приєдналися до родини київських лідерів.

Яскравим моментом першого вечора став майстер-клас із виготовлення символіки збору від лідерів Святошинського району. 

Фото

Перейти до спискуВерсiя для друку