Головна  →  Новини районів  →  30 січня 2018

Благодійний ярмарок «Добро починається з тебе» з метою збору коштів для допомоги онкохворим дітям у спеціалізованій школі №40

Благодійний ярмарок «Добро починається з тебе» з метою збору коштів для допомоги онкохворим дітям у спеціалізованій школі №40

Протягом січня 2018 року, як і багато років поспіль,  у нашій школі, на виконання річного Плану роботи школи на 2017-2018 навчальний рік, плану виховної роботи школи, з метою прищеплення учням школи моральних якостей: чуйності, чесності, правдивості, справедливості, гідності, толерантності, милосердя, взаємодопомоги, товариськості, співпереживання,  щедрості,  поваги до особистості, та в рамках реалізації шкільного проекту «Милосердя», проходить Місячник милосердя та благодійництва.

25 січня Минулого тижня учні школи влаштували  благодійний ярмарок «Добро починається з тебе» з метою збору коштів для допомоги онкохворим дітям – маленьким пацієнтам Київської міської онкологічної лікарні, що розташована неподалік від нашої школи.

Під час ярмарку було влаштовано виставку-продаж власноруч виготовлених кулінарних виробів та творчих робіт – іграшок, малюнків, прикрас та поробок.

Підтримати цих дітей вирішили майже всі  учні школи. А також їх родини, друзі та знайоми, готуючи заздалегідь різноманітну випічку, піцу, бутерброди, хот-доги та безліч інших найнесподіваніших смаколиків. Також великим попитом на наших ярмарках користуються зворушливі та милі поробки – м’які іграшки, різноманітні сувеніри та оригінальні прикраси, виготовлені як учнями школи, так і батьками – батьківська громада завжди активно підтримує цю шкільну традицію.

Наступним у традиції благодійних заходів «Добро починається з тебе» у сороковій відбудеться благодійний концерт.

Перейти до спискуВерсiя для друку