Головна  →  Новини районів  →  30 січня 2018

Благодійний концерт «Добро починається з тебе» у спеціалізованій школі №40

Благодійний концерт «Добро починається з тебе» у спеціалізованій школі №40

26 січня 2018 року в школі,  на виконання річного Плану роботи школи на 2017-2018 навчальний рік, плану виховної роботи школи, на завершення Місячника благодійності та милосердя «Добро починається з тебе», що проводиться в рамках шкільного проекту «Милосердя», пройшов благодійний концерт «Добро починається з тебе» з метою збору коштів для допомоги онкохворим дітям – маленьким пацієнтам Київської міської онкологічної лікарні.

Вже багато років поспіль у школі існує традиція допомагати дитячому відділенню Київської міської онкологічної лікарні, що розташована неподалік нашої школи. Маленькі пацієнти відділення потребують довготривалого, складного лікування, і це потребує великих затрат.

Підтримати цих дітей прийшли учні школи та гості (Юрій Дубовецький та Наталія Гусєва), зібравши 13980 грн. На концерті своїми виступами порадували Адріана і Мідея Наруцькі та театр танцю «Belli bells», шоу-балет «Ля Руш», випускниці нашої школи Злата Трусова, Євгенія Тананаєва, Олександра Вилобкова; магічний настрій створив дует «Формула кохання»; фієричне шоу у виконанні гурту «Limon», пісенний калейдоскоп у виконанні Ігоря Обозненко, Вікторії Кубанської. А завершальна крапка була поставлена директором школи Олександром Едуардовичем Полторацьким.

Перейти до спискуВерсiя для друку