Головна  →  Новини  →  8 вересня 2014

«Вересень видзвонює: до Палацу час!»

Київський Палац дітей та юнацтва 7 вересня 2014 року гостинно зібрав у дружньому колі гуртківців та нових вихованців. Саме вересень — час зустрічей та знайомств, час повернення до навчання, отримання нових знань та яскравих вражень.

Іграми та естафетами розважав відвідувачів Палацу Центр «Дозвілля». Відділ туризму та краєзнавства запросили сміливців випробувати свої сили на смузі перешкод, скеледромі та спелеодрабині, перевірити знання з історії Києва.

До того ж майбутні гуртківці ознайомилися із загадковим світом біології, мікробіології, хімії, навчитись надавати першу медичну допомогу. Викладачі інформаційно-творчого агентства «ЮН-ПРЕС» — фахівці у галузі друкованих ЗМІ, теле-, радіо- та фотожурналістики поділились секретами своєї професійної діяльності.

Діти мали змогу спробувати себе в різних ампула, познайомитись із викладачами та особливостями роботи гуртків Палацу. Крім того, взяли участь у майстер-класах, отримали поради для того, аби  зрозуміти, що їм до душі. Після роботи інтерактивних майданчиків на гостей Палацу чекав святковий концерт.

Зазначимо, що Палац з 1 по 7 вересня цього року проводив патріотичну акцію «Діти – дітям!» на підтримку дітей із Криму та сходу країни. В рамках акції волонтерська організація «Ескадрони добра» зібрала 3 765 грн. За зібрані кошти волонтери придбають бійцям теплі речі та спальні мішки.

Перейти до спискуВерсiя для друку