Головна  →  Новини  →  9 вересня 2014

До побачення, ХІІ збір!

Вранці 8-го вересня в «Проліску» відбулася урочиста церемонія закриття XІІ навчально-оздоровчого збору лідерів учнівського самоврядування загальноосвітніх навчальних закладів м. Києва «Ми різні – і в цьому наше багатство, ми єдині – і в цьому наша сила». Організаторами заходу були члени Деснянської ради лідерів учнівського самоврядування. 

За традицією, деснянці разом із лідерами районних рад старшокласників виконали улюблену пісню Учнівської ліги Києва «Слово Лідер».

Під час церемонії було оголошено загальний підсумок благодійної діяльності учасників збору. 6 вересня, в рамках конференції «Від молодіжного лідерства до громадянського суспільства» старшокласники передали представникам ГО «Ініціативна група організацій «Допомога армії України» 2122 грн., зібрані під час благодійного концерту, листи для бійців та паперових журавликів, зроблених дітьми Києва.

Під час проведення благодійного ярмарку 7 вересня 2014 року було зібрано 1120 грн. Під час флеш-мобу «Лідери Києва – героям України», коли діти викладали мапу України монетами, було зібрано ще 760 грн.  Загальна сума 1880 грн. за допомогою активної  учасниці  Євромайдану, координатора громадської організації «MoKoLaD» Інги Вишневської, буде передана представникам Державної прикордонної служби України для придбання необхідного спорядження прикордонникам в зоні АТО.

Загалом, під час проведення збору лідери передали волонтерам кошти у сумі 4002 грн.

Результатом цього збору стало створення відеоканалу лідерів Учнівської ліги Києва на YOUTUBE. Він остаточно запрацює протягом тижня, але деякі ролики наших заходів ви можете побачити там вже сьогодні! Посилання на канал:. https://www.youtube.com/channel/UC0BZxEIu3-vqZCAQv_VS7vg УЛК Київ лідер.

Кожен член районної делегації отримав сертифікат Департаменту освіти і науки, молоді та спорту м. Києва про  участь у навчально-оздоровчому зборі.

На завершення представники Київської міської ради старшокласників та керівники районних делегацій разом з усім залом виконали гімн Учнівської ліги Києва.

 Лідери Києва висловлюють щиру вдячність батькам, Департаменту освіти і науки , молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), директору Департаменту Фіданян Олені Григорівні  за сприяння у проведенні збору.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку