КМДА Київська міська державна адміністрація


28 березня 2018

Освітній фестиваль управлінської майстерності «Kyiv EdFest»!

Освітній фестиваль управлінської майстерності «Kyiv EdFest»!

З 26 березня по 2 квітня школярі столиці відпочинуть на весняних канікулах. Тим, часом освітяни мають трохи вільного часу дізнатись щось нове, цікаве та неординарне.

Вже традиційно, Департамент освіти і науки, молоді та спорту проводить тижневий освітній фестиваль управлінської майстерності «Kyiv EdFest», під час якого освітяни мають змогу підвищити власну кваліфікацію як у професійному, так і повсякденному житті.

Вчитель 21 століття повинен бути завжди «у темі», постійно підтримувати на рівні потрібний об’єм інформації, щоб бути на «гребні хвилі» разом з сучасною молоддю. Саме для того, щоб мати смогу знайти спільну мову, зацікавити, навчити, допомогти, а й іноді уберегти.

Програмою фестивалю передбачено заходи для керівників закладів освіти, вчителів,практичних психологів, педагогічних працівників, учнів навчальних закладів м. Києва та їх батьків. При бажанні вони зможуть відвідати семінари, майстер-класи, тренінги.

Цього року до команди Kyiv EdFest  долучилось ще більше професіоналів у різних сферах суспільного життя.

Детальніше...

З планом заходів можна ознайомитись нижче. 

Бажаємо всім творчих канікул!

УВАГА!!!!

Шановні освітяни, проведення тренінгу "Комунікація змін. Від інформування до діалогу" в рамках   тижневого освітнього фестивалю управлінської майстерності "Kyiv EdFest" в середу, 28 березня, з 10 до 11.30 ПЕРЕНОСИТЬСЯ! Про дату, час та місце проведення буде повідомлено додатково.

 

МАТЕРІАЛИ ВИСТУПІВ



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.