Головна  →  Новини  →  11 вересня 2014

Соціально-патріотичний проект Київської міської ради старшокласників «Повертайся живим» набирає обертів

Київська міська рада старшокласників за підтримки Департаменту освіти і науки, молоді та спорту, Об’єднання батьків школярів міста Києва ініціювала соціально-патріотичний проект «Повертайся живим», що присвячується героям України, які боронять нашу рідну землю від агресора просто у ці хвилини.

10 вересня у гімназії біотехнологій № 177 лідери учнівського самоврядування міста Києва об’єдналися і влаштували мистецький флешмоб «Ти повертайся живим!», щоб підтримати наших бійців на східному фронті. Сьогодні, коли стріляють кулі і гинуть кращі сини нашої держави, юнаки стають посмертно героями, люди втрачають домівку, а малеча замість щасливого дитинства потребує психологічної реабілітації – неможливо бути байдужим!

Флешмоб, присвячений бійцям на лінії вогню набирає обертів.....Лідери київських шкіл передали естафету народному ансамблю спортивно-сучасного танцю "Пульс", а далі ініціативу продовжать ради старшокласників у кожному із районів столиці.

Патріотизм, мужність, подвиги наших військових, що власним життям, переживаннями своїх сімей боронять цілісність Батьківщини, щоразу підсилює нашу віру і сподівання, гордість за свій народ. Життя – безцінне, а Україна – понад усе! Лідери Києва закликають до миру та єдності! Ні війні!

 «Цей проект - наша вдячність за мужність та героїзм! Словами цієї пісні-Молитви ми надихаємо на перемогу наших бійців!» - зазначила Анастасія Любящева, представник Київської міської ради старшокласників! - Нам навчатись і працювати на рідній землі, для того щоб зробити її сучасною, розвиненою європейською державою. Прикладом для нас усіх є подвиги справжніх патріотів, які віддають всі свої сили та навіть життя за те, щоб зберегти для нас ЄДИНУ КРАЇНУ. Ми, лідери, пишаємося нашим минулим та віримо у майбутнє! Хай Господь дарує нам Перемогу і всі повернуться живими! Слава Україні!»

 

Перейти до спискуВерсiя для друку