Головна  →  Новини районів  →  30 березня 2018

Урочистий звіт - підсумок професійної майстерності вчителів «Я атестуюсь» у школі № 256

Урочистий звіт - підсумок професійної майстерності вчителів «Я атестуюсь» у школі № 256

 У Школі І-ІІІ ступенів №256 м.Києва  відбувся урочистий захід -  звіт- підсумок професійної майстерності вчителів   «Я атестуюсь».

Традиційно свої  творчі звіти презентували вчителі,які атестуються у 2017-2018 н.р.

На розгляд атестаційної комісії та шкільного колективу свої творчі звіти представили вчитель зарубіжної літератури Мацук М.Ф.,  вчитель математики Фокіна О.О. , вчитель хімії та обслуговуючої праці Подоляк О.В., вчитель географій Ярош Л.В., вчитель англійської мови Лакстіня І.М., вчитель початкових класів Жураковська Л.М. На заході була присутня методист НМЦ Андрушко Ю.С.

Педагоги з натхненням ділилися своїм педагогічним досвідом,    професійною майстерністю,  мистецтвом навчання і виховання, демонстрували найкращі  уміння, надбання і досягнення, вражали своїми талантами і здібностями.

Педагогічний колектив та адміністрація школи з великою цікавістю та захватом сприйняли різноманіття презентованих матеріалів, високо оцінили творчі роботи всіх колег,   відмітили  високий рівень педагогічних знань та умінь, різноманіття форм та методів роботи з учнями, працездатність,   самовідданість та самовдосконалення всіх вчителів, які атестуються.

Урочистий звіт «Я атестуюсь» став  підсумком професійної майстерності наших вчителів, демонстрацією найкращих професійних умінь, новим етапом на шляху до підняття учительського авторитету серед колег та учнів, надав змогу проявити свої здібності. Але перш за все цей творчий звіт став  святом великої, щедрої, доброї вчительської душі, святом творчості вчителя.

Саме тому  хочеться привітати всіх наших вчителів, які блискуче пройшли атестацію,  і побажати їм натхнення і подальших творчих успіхів.

Перейти до спискуВерсiя для друку