Головна  →  Новини районів  →  2 квітня 2018

Нові змагання та нові перемоги

Нові змагання та нові перемоги

Мабуть, саме ці слова якнайкраще характеризують подію, що відбулася 28 березня 2018 року в Київському вищому професійному училищі швейного і перукарського мистецтва, а саме мова йде про перший міський конкурс юних перукарів «Чарівний локон».

Взяти в ньому участь змогли всі бажаючі учні шкіл з усіх районів міста Києва у віці 13-16 років. Наші дівчата, учениці школи І-ІІІ ступенів № 212, спробували свої сили в новій для них справі – майстра-перукаря, та виявили неабиякі вміння в цій сфері.

Учениці 7-А класу   Олійник Анастасія та її модель-однокласниця Носенок Оксана отримала перемогу, І місце в конкурсі, достойні призи та визнання іменитих членів журі, серед яких директори найвідоміших салонів краси та майстрів-перукарів, що мають визнання не лише в Україні, а й в Європі.

Ще двоє наших дівчат, учениці 9-А класу Піскун Анна та її модель Щербин Дар’я отримали дипломи учасників та заохочувальні призи. Цікаво й те, що після цього конкурсу, дівчата визначились,  що саме ця професія чекає їх в майбутньому.

Перейти до спискуВерсiя для друку