Головна  →  Новини районів  →  19 вересня 2014

Флешмоб до Всесвітнього Дня Миру провів «Соціальний центр «Перспектива-Оболонь»

Флешмоб до Всесвітнього Дня Миру провів «Соціальний центр «Перспектива-Оболонь»

18 вересня 2014 року гімназія «Потенціал» та громадська організація «Соціальний центр «Перспектива - Оболонь»» провели флешмоб до Всесвітнього Дня Миру. Гімназисти 5 та 11 класів, взявшись за руки, утворили коло єдності, в центрі якого рада учнівського самоврядування долоньками за допомогою синьо-жовтої фарби виклала фразу «Кожна дитина за мир у країні, бо в Україні усі ми єдині».

До флешмобу долучилися гості гімназії: делегація з Польші та директори 13 експериментальних навчальних закладів Києва.

Гімназія кинула виклик щодо продовження акції спеціалізованій школі №20, НВК «Соціум» № 240, школам Дільниці Середмістя в місті столиці Варшави та школам, директори яких брали участь в українсько-польському освітянському форумі.

Польська делегація  у складі

  • Войцеха Бартельскі - бурмістра Дільниці Середмістя в місті столиці Варшави,
  • Аркадіуша Куяви - начальника організаційного відділу районного управління дільниці  Средмістя в місті столиці Варшава,
  • Даніеля Матушевського – представника Українсько-Польського інституту управління у м. Варшава,
  • Лесі Матушевської - голови правління «Центру Європейської освіти», перекладача з польської, прибула до Києва з метою офіційної зустрічі з керівництвом міста, діячами освіти України, студентством та політичними експертами для обговорення подальшого поглибленого співробітництва та пошуку пріоритетів.

Про співробітництво у галузі освіти та молодіжної політики: обмін досвідом між викладачами ВУЗів та загальноосвітніх закладів, спільне проведення освітянських форумів та конференцій, навчання та стажування у Варшаві для української молоді – говорили у гімназії «Потенціал» польські гості та директори кращих інноваційних навчальних закладів столиці.

Гімназію «Потенціал» як інноваційний навчальний заклад презентувала заслужена вчителька України, відмінник  освіти  України,  вчитель-методист, лауреат Всеукраїнського конкурсу «Класний керівник року 2013» Жилюк Любов Іванівна.

Сподіваємося на плідну взаємовигідну співпрацю.

Перейти до спискуВерсiя для друку