Головна  →  Новини  →  13 вересня 2014

Дитячій раді Палацу – бути!

Дитячій раді Палацу – бути!

«Життя дає можливості – треба ними користуватися» – саме під таким гаслом 10 вересня 2014 року пройшли перші установчі збори Дитячої ради Київського Палацу дітей та юнацтва.

У ювілейний 80-й рік у Київському Палаці дітей та юнацтва актив  гуртківців, вперше за часів незалежності України, створив свій орган управління. Дитяча рада Палацу формувалась таким чином, щоб задіяти все різноманіття позашкільного закладу, тому були присутні представники всіх відділів. Основні завдання роботи Дитячої ради – об’єднати і здружити гуртківців, навчити їх приймати самостійні рішення та впроваджувати їх у життя. Зустрічали гуртківців та ознайомлювали з правами та обов’язками  координатори ради – Олександра Долгова, методист відділу міжнародних зв’язків та молодіжних ініціатив та Георгій Чумак, заступник директора з організаційно-масової роботи.

Члени ради обговорювали та приймали свої перші спільні рішення. Першою постановою одноголосно було прийнято: «Раді бути!». Далі вирішувались організаційні моменти роботи: мета та завдання, місце і час зустрічей тощо. Наступним та не менш важливим було обговорення першої спільної творчої справи – організації проведення Всесвітнього дня туриста, під час якого відбудеться старт святкування 50-річного ювілею відділу туризму та краєзнавства.

А для того, щоб гуртківці не лише працювали, а й розвивались 23 вересня цього року буде проведена ділова гра-симуляція, під час якої вихованці створюватимуть та втілюватимуть в життя власні проекти.

Після вирішення робочих питань Дитяча рада Палацу зайнялась плануванням майбутньої роботи: еко-толока по благоустрою, благодійні та патріотичні акції, організація піар-акцій, створення талісману ради та організація виїзного семінару учасників. У плануванні допоможуть результати розробленої анкети, яку заповнили члени ради, також можуть заповнити усі бажаючі гуртківці Палацу.

Перейти до спискуВерсiя для друку