Головна  →  Новини районів  →  24 вересня 2014

Ми єсть народ якого правди сила ніким звойована ще не була! Зустріч старшокласників Українського колежу ім. В.О.Сухомлинського з учасниками АТО

Ми єсть народ якого правди сила ніким звойована ще не була! Зустріч старшокласників Українського колежу ім. В.О.Сухомлинського з учасниками АТО

23 вересня 2014 року в Українському колежі ім. В.О.Сухомлинського відбулася зустріч старшокласників з учасниками АТО – бійцями добровольчого батальйону  «АЗОВ» Олександром, Владиславом та Сергієм. Як тільки вони переступили поріг Великої світлиці, всі відчули гордість за своїх співвітчизників і без усілякої команди просто підвелися аби поаплодувати нашим героям.

На перший погляд такі молоді, але перебуваючи на грані життя і смерті, вони пізнали цінність життя. Хлопці пояснили свою мотивацію участі в АТО тим, що захищати свою націю і рідну землю є обов'язком кожного українця. Гості розказали про досвід участі у бойових діях, поранених товаришів.

Учні старшої школи мали змогу поставити запитання, які хвилюють кожного, а саме: чи відрізняються новини по телебаченню від реальності; що відчувають вояки, коли їдуть на завдання; чи надходять усі кошти бійцям; як відреагували їх рідні, коли вони прийняли рішення захищати Батьківщину зі зброєю в руках.

Герої вразили колежан та вчителів ерудицією, обізнаністю, знанням історії України, патріотизмом, мужністю, несподіваною мудрістю, відданістю українському народу та відповідальністю за власний (їх) вибір.

Учасники уроку мужності вражені молодими, розумними, гідними ПАТРІОТАМИ України.

Вросівці провели невеличку екскурсію для гостей по колежу і показали усі дивовижні місця нашої школи. Бійці побажали учням гарно вчитися, самоудосконалюватися кожного дня, займатись спортом,уважно вивчати історію України та читати патріотичну літературу. Щиросердно дякуємо Захисникам Вітчизни за урок мужності! Слава Україні!

Перейти до спискуВерсiя для друку